Om Oss

VILKA VI ÄR

På Playman är vi besatta av mobilreparation. Vi är ett gäng privatpersoner som älskar det tekniska och gillar att stå längst fram i kön dagen då nya mobiler släpps. Den här hemsidan skapades år 2020 som ett forum där vi kan släppa loss vår entusiasm över det vi verkligen brinner för — nämligen att laga mobiler. Yey!! 😀

VAD VI GÖR

Vi på Playman gillar att lära oss om hur man lagar mobiler (vi drömmer om det, ärligt). Från den moderna iPhonen till lite mer nördigare telefoner som få personer kan namnet på. Vi har sett allt. Och vi vet även hur sorgligt det vara bli när din favoritmobil går sönder. Därför gör vi det vi kan för att du ska må bättre igen efter att ha besökt vår hemsida.

VARFÖR VI GÖR DET

Vi gör det vi gör för att vi verkligen bryr oss om folk och deras mobiler (sen är det faktiskt kul också!). Det är därför Playman funkar — vi sätter folk först. Självklart älskar vi att laga spruckna skärmar och göra batteribyten på skoj, men vi får mest njutning av att hjälpa folk. Det här är vår hobby, och riktigt kul är det!

Vill du höra av dig till oss når du oss här.